Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Ο Σεφ Νίκος Μαυραγάνης από το εστιατόριο Gargantua μας προτείνει σαλάτα Gargantua
Δημοσιεύτηκε στις 20-07-2014 από vocha.gr στην κατηγορία Γεύσεις

Ο Νίκος Μαυραγάνης, ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου Gargantua, μας προτείνει μια ξεχωριστή δροσερή σαλάτα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

 


Σαλάτα GARGANTUA

Υλικά:
Μαρούλι, ρόκα, κόκκινη λόλα, πράσινη λόλα, μαραθόριζα, κολοκύθι, ντομάτα, αγγούρι, καρότο, πιπεριά χρωματιστή. Κατίκι Δομοκού και σως μουστάρδας.

 

Προετοιμασία:
Κόβουμε όλα τα λαχανικά με το χέρι σε χοντρά κομμάτια. Κόβουμε το κολοκύθι και τη μαραθόριζα  σε λεπτές φέτες και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με τη σως μουστάρδας σε ένα μπολ. Σε ένα βαθύ  πιάτο για σαλάτα βάζουμε όλα τα λαχανικά αφού τα έχουμε ανακατέψει καλά με τη σως. Τοποθετούμε τέσσερα μεγάλα κομμάτια ντομάτας και ανάλογα κομμάτια αγγούρι γύρω από τη σαλάτα. Ρίχνουμε λίγο τριμμένο καρότο και τέσσερις λεπτές φέτες πιπεριάς στη μέση της σαλάτας. Τελειώνουμε τη σαλάτα βάζοντας το κατίκι Δομοκού και λίγο σως μουστάρδας. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη!

 

Σως μουστάρδας:

Μουστάρδα 4 κ.σ.
Μέλι 1 κ.σ.
Λεμόνι 1 κ.σ.
Ελαιόλαδο 2 κ.σ.

 

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο σιγά σιγά ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη σως.

 

GARGANTUA
food drink fun
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το εστιατόριο στο gargantua.vocha.gr



Σχόλια

Ανώνυμος στις 24/07/2014
απλα τελεια!!!!!
Αφήστε το σχόλιο σας
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Όνομα


Σχόλιο *


Κωδικός ασφαλείας *

Κορινθιακή Real Estate