Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach soccer στο Βραχάτι
Δημοσιεύτηκε στις 09-07-2013 από vocha.gr στην κατηγορία Αθλητικά

Στο Βραχάτι της Κορινθίας μεταφέρεται η δράση του BeachSoccer και στο διάστημα 11-14 Ιουλίου 2013 θα διεξαχθεί η τρίτη φάση του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος BeachSoccer. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 16 ομάδες, από την Κόρινθο, την Πάτρα, την Αθήνα, την Πρέβεζα, το Ηράκλειο Κρήτης και την Κέρκυρα.

 

Όλες οι τοπικές αρχές στο Βραχάτι έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να δημιουργεί ένα καταπληκτικό γήπεδο BeachSoccer κοντά στο λιμάνι του Βραχατίου. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τάκης Μαρινάκος δήλωσε: «Όλες οι τοπικές αρχές έχουν συμβάλει τα μέγιστα και για την δημιουργία του γηπέδου BeachSoccer και για την διοργάνωση ενός άψογου τουρνουά, το οποίο θα δώσει αίγλη στην περιοχή μας».

 

Στο Βραχάτι αναμένεται να υπάρξει πανδαισία BeachSoccer στην τρίτη φάση του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος BeachSoccerOpen και στο πλευρό της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαίρου Άμμου για την διοργάνωση βρίσκονται το Λιμενικό Ταμείο, ο Δήμος Βέλου Βόχας και ο Δήμαρχος, Αννίβας Παπακυριάκος καθώς και το Λιμεναρχείο Βραχατίου.Δεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Κορινθιακή Real Estate