Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Let’s Do It Greece! Δηλώσεις συμμετοχής στο Δήμο Bέλου Βόχας
Δημοσιεύτηκε στις 06-04-2016 από vocha.gr στην κατηγορία Νέα

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και φωνάζουμε δυνατά Let’s do it Greece!  Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα.

 

Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».

 

Έτσι, στις 17 Απριλίου εθελοντικές ομάδες, δήμοι, περιφέρειες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιώτες και πρωτοβουλίες πολιτών δίνουμε μεγάλο ραντεβού με σκοπό να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

 

Δηλώστε συμμετοχή να καθαρίσουμε το Δήμο μας σε μια μέρα!!!

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

O Δήμος Βέλου Βόχας συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά.

 

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση να δηλώσουν συμμετοχή στο email: masouri@vochas.gov.gr ή στα τηλέφωνα του Δήμου: 2741 3 60522 και 2741 3 60507 (κα. Μασούρη Κατερίνα) ή στα  κινητά  6945 463397 και 6983097843.

 

Σας επισημαίνουμε ότι φέτος η δράση μας δεν θα στραφεί μόνο στις παραλίες του Δήμου μας, αλλά σε όλα τα Δημοτικά – Τοπικά Διαμερίσματα, γι’ αυτό σας καλούμε να μας δηλώσετε σε ποιο Τοπικό Διαμέρισμα θα δραστηριοποιηθείτε κ’ εμείς θα στηρίξουμε τη δράση σας.

 

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι δράσεις, που έχουν επιλεγεί ανά Δημοτική Κοινότητα.Δεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate