Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Άσσου “Η ΡΕΑ“
Δημοσιεύτηκε στις 11-04-2016 από vocha.gr στην κατηγορία Νέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (Κυριακή 10/04/16) στον Άσσο, η εαρινή εθελοντική αιμοδοσία η οποία διοργανώθηκε από τον χορευτικό & λαογραφικό σύλλογο "Η ΡΕΑ" σε συνεργασία με την ενοριακή επιτροπή της εκκλησίας του Άσσου.

 

Η αιμοδοσία έγινε στο δημοτικό σχολείου και η προσέλευση των παλαιών και νέων αιμοδοτών ήταν μεγάλη αφού συγκεντρώθηκαν συνολικά 53 φιάλες αίματος.

 

Ο σύλλογος, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου αλλά και ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου και των μελών του, δίνει σύντομα ραντεβού για μια ακόμη αιμοδοσία.

 

Η πρόεδρος του συλλόγου κα. Άννα Μαρία Σακελλαρίου σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο δήλωσε:

 

"Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες που για μια ακόμα φορά προσέφεραν το μεγαλύτερο δώρο στους συνανθρώπους τους, το αίμα τους! Όλοι τους έδειξαν την ανθρωπιά τους και τον πολιτισμό τους, πολλοί αφήνοντας τις δουλειές τους, την ξεκούραση τους, για να δώσουν αίμα! Ευχαριστούμε όλα τα μελή του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση αλλά και τις κυρίες που έφτιαξαν πίτες και γλυκά για να προσφερθούν στους εθελοντές αιμοδότες!"Δεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate