Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Γονέων Ζευγολατιού
Δημοσιεύτηκε στις 29-11-2016 από vocha.gr στην κατηγορία Νέα

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού η απολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς η θητεία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώνεται.

 

Αμέσως μετά, θα προκηρυχθούν και οι εκλογές. Εφόσον είναι παρόντες γονείς που εκπροσωπούν το 1/3 των μαθητών του σχολείου, οι εκλογές θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα διαφορετικά θα διεξαχθούν, μόνο οι εκλογές, την ημέρα που τα παιδιά θα πάρουν τους βαθμούς 3μήνου.

 

Εάν θελήσετε να δηλώσετε συμμετοχή για υποψήφιο μέλος (δηλώστε συμμετοχή στο 6947191107) ή για να ψηφίσετε, βάση καταστατικού, πρέπει να έχετε πληρώσει την ετήσια συνδρομή και να είστε μέλος του Συλλόγου. Κάθε γονέας δικαιούται να ψηφίσει μία φορά και έχει μία ψήφο ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών που εκπροσωπεί. Μπορούν όμως να ψηφίσουν και οι 2 γονείς κάθε μαθητή.

 

Επίσης εάν και οι δύο γονείς είναι άνεργοι έχουν δικαίωμα ψήφου υπογράφοντας μια υπεύθυνη δήλωση στην εφορευτική επιτροπή και αυτόματα γίνονται μέλη.

 

Ευχαριστίες

Εν όψει των εκλογών του συλλόγου τώρα, το απερχόμενο Δ.Σ. με ανακοίνωσή του ευχαριστεί δημόσια τους ανθρώπους που πίστεψαν στο έργο του και το σκοπό για τον οποίο υπάρχει ο σύλλογος γονέων. «Στον σύλλογό μας η έμπνευση έρχεται μέσα από τους ανθρώπους, απευθύνεται σε ανθρώπους και μας οδηγεί στην δημιουργία» αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Σας ευχαριστούμε για τα 2 χρόνια στήριξης γονείς - παιδιά - διδακτικό προσωπικό αλλά και τους χορηγούς, συμπαραστάτες μας, από τον απλό δημότη έως και τον επαγγελματία».Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Όνομα


Σχόλιο *


Κωδικός ασφαλείας *

Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate