Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Εισιτήρια διαρκείας ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 2013-1
Δημοσιεύτηκε στις 07-08-2013 από vocha.gr στην κατηγορία Αθλητικά

Στήριξε… το όνειρο!!!

 

Πάρε θέση, Γίνε Μέλος με Προνόμια από 10 ευρώ το μήνα!

 

Σε διάθεση τέθηκαν, από την 1η Αυγούστου, τα εισιτήρια διαρκείας του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, για την αγωνιστική σεζόν 2013-14. Συνολικά 380 εισιτήρια θα τεθούν προς διάθεση, με τους κατόχους τους να απολαμβάνουν για πρώτη φορά, μια σειρά από προνόμια!

 

Με την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας, ο κάτοχος του γίνεται αυτόματα μέλος του συλλόγου. Παράλληλα, θα μπορεί να προμηθευτεί την Bonus Card, μέσω της οποίας, θα έχει έκπτωση για αγορές σε πολλά καταστήματά της περιοχής! Συνολικά, θα διατεθούν 380 κάρτες διαρκείας, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες (VIP, GOLD, SILVER), με τις τιμές να ξεκινούν από τα 130 ευρώ και να φτάνουν στα 250 ευρώ.

 

Η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να γίνει και με μια προκαταβολή μόλις 10 ευρώ, καθώς η διοίκηση του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός αποφάσισε να διευκολύνει με τον τρόπο αυτό, τους φιλάθλους. Επιπλέον, για τα μέλη των Ακαδημιών, καθώς και για την αγορά οικογενειακού εισιτηρίου (από 2 και πάνω), ισχύει έκπτωση 15%. Η διάθεση, που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

 

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις τιμές των εισιτηρίωνΔεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate