Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Σε εξέλιξη οι εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας
Δημοσιεύτηκε στις 09-10-2013 από vocha.gr στην κατηγορία Νέα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας. Μετά από καταγραφή των αναγκών και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βέλου, νηπιαγωγείο Βέλου και  νηπιαγωγείο Κοκκωνίου.

 

Ξεκινούν  οι εργασίες στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο  Ζευγολατιού, στο 1ο και 2ο νηπιαγωγείο Ζευγολατιού, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Βοχαϊκού, Δημοτικό Σχολείο Βραχατίου, Γυμνάσιο – Λύκειο Βραχατίου ενώ στο Λύκειο Ζευγολατιού δρομολογήθηκε έργο αντικατάστασης των αλουμινίων.

 

Στο σύνολο των σχολείων πραγματοποιήθηκαν και θα συνεχισθούν εργασίες επισκευής των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, επισκευές στεγών, υπόστεγων, δαπέδων, εργασίες αποχετευτικού συστήματος, περιφράξεις, διαμορφώσεις αιθουσών – αύλειων χώρων κ.α.

 

Ο Δήμος Βέλου Βόχας, παρ’ όλες τις αντίξοες οικονομικές καταστάσεις, θα συνεχίζει την προσπάθειά του ώστε να εξασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες στη λειτουργία των σχολικών του μονάδων.Δεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate