Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Συμμετοχή του Δήμου Βέλου Βόχας στις δράσεις για την ανακύκλωση
Δημοσιεύτηκε στις 25-11-2013 από vocha.gr στην κατηγορία Νέα

Ο Δήμος Βέλου Βόχας συμμετέχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Νομό Κορινθίας από τις 20/11/2013 έως και τις 20/12/2013 για την ανακύκλωση. Οι δράσεις της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας  Πελοποννήσου, την εθελοντική συμμετοχή του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων καθώς επίσης και τη συμμετοχή της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Νομού Κορινθίας.

Οι δράσεις στο Δήμο Βέλου Βόχας ξεκινούν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. – 14.00 με την εκδήλωση το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης, μία 4-ωρη εκπαιδευτική-ψυχαγωγική δραστηριότητα για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.

H συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού. Τα παιδιά θα συμμετέχουν ενεργά, θα εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, θα χωριστούν σε ομάδες και θα πάρουν μέρος σε παιχνίδια όπως: στόχος, κρίκοι, κάδος, παζλ, memory, φιδάκι, ψάρεμα, κυνήγι χαμένου θησαυρού, τροχός ανακύκλωσης, τσουβαλοδρομίες και bowling.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν συμβολικά δώρα σε όλους όπως μπαλόνια, μαγνητάκια κ.α.

Όλες αυτές οι δράσεις έχουν ως στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση τόσο των παιδιών όσο και των μεγαλύτερων σχετικά με την ανακύκλωση, με την προστασία του περιβάλλοντος καθώς επίσης και με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Γραφείο επικοινωνίας & Δημοσίων ΣχέσεωνΔεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate