Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από μικρούς αθλητές
Δημοσιεύτηκε στις 26-11-2013 από vocha.gr στην κατηγορία Νέα

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης πρόσφεραν οι μικροί αθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βόχας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέλου Βόχας.

Επειδή ο αθλητισμός δεν είναι μόνο μετάλλια αλλά και πολιτισμός οι μικροί αθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βόχας πρόσφεραν στην Αντιδήμαρχο κα. Κωνσταντίνα Τζαναβάρα είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, προσφορά των οικογενειών και των φίλων τους, τα οποία θα μοιραστούν από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου στους δικαιούχους.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε την στήριξή του στις προσπάθειες που γίνονται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου για να βοηθηθούν συμπολίτες ενώ η Αντιδήμαρχος κα. Κωνσταντίνα Τζαναβάρα αφού ευχαρίστησε τους μικρούς αθλητές δήλωσε ότι η προφορά αγάπης και αλληλεγγύης όταν προέρχεται από μικρά παιδιά δίνουν περισσότερη δύναμη και ελπίδα και αποδεικνύουν ότι τα παιδιά είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένα από αυτούς που θα έπρεπε.

Ας αποτελέσει παράδειγμα για όλους η προσφορά των μικρών αθλητών της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βόχας.Δεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate