Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Εκδηλώσεις …καρδιάς από το Δήμο Βέλου Βόχας
Δημοσιεύτηκε στις 17-12-2013 από vocha.gr στην κατηγορία Εκδηλώσεις

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, γι’ αυτό ας δείξουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό και ας σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτές.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων τις μέρες των Χριστουγέννων, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη και τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο, διοργανώνειδύο μουσικές εκδηλώσεις για κοινωνικό σκοπό ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη.

 

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 22.00 στην καφετέρια «Πινακοθήκη» στο Βραχάτι θα πραγματοποιηθεί ROCK PARTY 70ς 80ς & 90ς. Τιμή Εισόδου: 8€ (με το πρώτο ποτό) ενώ τα επόμενα 5€. Tα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

Την επόμενη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 22.00 στο «CLUB QUASAR» στο Βραχάτι θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στις δεκαετίες 60ς 70ς & 80ς με D.J το Δημήτρη Αναγνωστόπουλο. Τιμή εισόδου: 10€ (με το πρώτο ποτό) ενώ τα επόμενα ποτά 5€. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό. Για την ενίσχυση του σκοπού αυτού τη βραδιά θα στηρίξουν αφιλοκερδώς με ζωντανή μουσική ο Κώστας Αλεξίου(τραγούδι) και ο Γιώργος Παπουτσής (κιθάρα).

 

Ας στηρίξουμε όσο μπορούμε τους συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη αυτές τις ημέρες και ας μην υπάρξει κανείς δίχως γιορτινό τραπέζι φέτος τα Χριστούγεννα.Δεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate