Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Αποκριάτικη Εκδήλωση της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού
Δημοσιεύτηκε στις 12-02-2014 από vocha.gr στην κατηγορία Εκδηλώσεις

Η Δημοτική Κοινότητα Ζευγολατιού στηρίζοντας τις εκδηλώσεις του Δήμου Βέλου Βόχας διοργανώνει αποκριάτικη εκδήλωση στον Πεζόδρομο Ζευγολατιού την Κυριακή 2 Μαρτίου και ώρα 3.00 μ.μ.

Μία ξεχωριστή αποκριάτικη εκδήλωση για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Ο πεζόδρομος Ζευγολατιού θα μεταμφιεστεί ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αποκριάς για να φιλοξενήσει τους μικρούς μας φίλους που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες διασκεδαστικές δράσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική, χορό, τραγούδι με dj , κλόουν με πολλά παιχνίδια, κυνήγι χαμένου θησαυρού, παραδοσιακό χορό γύρω από το γαϊτανάκι, άφθονο κρασί για όλους και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση έχουν ήδη ξεκινήσει και σημαντική είναι η υποστήριξη και η συμμετοχή των συλλόγων της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού, Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας και  Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού.

Τέλος να αναφερθούμε και στα μαγαζιά του πεζόδρομου όπου θα προσφέρουν και αυτά με τη σειρά τους δωρεάν αναψυκτικά και χυμούς για τους μικρούς μας φίλους αλλά και πολίτες της Δημοτικής Κοινότητας  που θα προσφέρουν άφθονο κρασί για όλους.

Φορέστε τις μάσκες σας και τις στολές σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι….

Σας περιμένουμε.Δεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate