Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Το πρόγραμμα του Εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Βέλου - Βόχας
Δημοσιεύτηκε στις 17-03-2014 από vocha.gr στην κατηγορία Νέα

Δ.Κ. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ)

 

Ώρα 10.00: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Εκφώνηση του  πανηγυρικού της ημέρας από την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού  κα. Δήμητρα Τσεπεντζή

Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Παπακωνσταντίνου, όπου θα ψαλλεί   επιμνημόσυνη δέηση.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: από το Δήμαρχο Βέλου-Βόχας, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού, τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας , την Αστυνομική Αρχή, τον εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, τους  Δ/ντές και μαθητές των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Εκπροσώπους παιδικών σταθμών, τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Βόχας, την Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

 

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών  και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

 

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.00 π.μ. ενώπιον των επισήμων μπροστά στην πλατεία Παπακωνσταντίνου, από μαθητές των σχολείων και από τμήμα  της "Πνευματικής Στέγης" Ζευγολατιού.

 

Μετά το πέρας της παρέλασης  θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδας από τους Συλλόγους:

Α)  Πολιτιστικός & Λαογραφικός  Σύλλογος  Βόχας και

Β) "Πνευματική Στέγη"  Ζευγολατιού με αυθεντικές ενδυμασίες στην πλατεία Ηρώων στο Ζευγολατιό

 

Δ.Κ. ΒΕΛΟΥ

 

Ώρα 09.45π.μ. : Θα γίνει η έπαρση της Σημαίας, στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια η Δοξολογία  στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας

Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Γυμναστή Γυμνασίου Βέλου κ. Γκόφα Νικόλαο

Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο, όπου θα ψαλλεί  επιμνημόσυνη δέηση.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο του Δήμου, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Βέλου,  την Αστυνομική Αρχή, εκπρόσωπο Αναπηρικών Οργανώσεων και Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Εκπρόσωπο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κορινθίας, Εκπρόσωπος Εμπορικού Συλλόγου, Δ/ντές των σχολείων, εκπροσώπους παιδικών σταθμών, εκπροσώπους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, εκπρόσωπο αθλητικού συλλόγου "Διαγόρας", σύλλογοι  της Δ.Κ. Βέλου και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών  και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

 

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.00 π.μ. ενώπιον των επισήμων, από μαθητές των σχολείων.

Μετά το πέρας της παρέλασης  θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από την ομάδα χορού του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού του Δήμου Βέλου Βόχας στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

Δ.Κ. ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

 

Ώρα 10.30π.μ.: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγ.Παρασκευής Βραχατίου.

Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Υποδιευθυντή Δημοτικού Σχολείου  Βραχατίου κ. Γεώργιο Μπαλτζώη

Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο του Δήμου,  την Αστυνομική Αρχή, εκπρόσωπο Εθνικής Αντίστασης, Δ/ντές των σχολείων, Εκπροσώπους Παιδικών Σταθμών, Αθλητικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Βραχατίου  "Μέγας Αλέξανδρος"  και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.30 π.μ. ενώπιον των επισήμων, από τους μαθητές των σχολείων και από τμήμα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχατίου "Μέγας Αλέξανδρος".

Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσουν δημοτικοί χοροί από τους μαθητές των σχολείων, και από τμήμα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος" Βραχατίου στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

 

Ο εορτασμός στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν το Δήμαρχο στα οικεία Τοπικά Διαμερίσματα.Δεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate