Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Ο Δήμος Βέλου Βόχας καθαρίζει τις παραλίες Βραχατίου, Νεράτζας και Κοκκωνίου συμμετέχοντας στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού
Δημοσιεύτηκε στις 01-04-2014 από vocha.gr στην κατηγορία Νέα

O Δήμος Βέλου Βόχας σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ "Ανέλιξη" και την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Βέλου Βόχας συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά  στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού "Let’s doit Greece", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 10:30 έως 12:00 και έχει ως στόχο να κάνει πράξη το μήνυμα "Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα".

Στόχος της διοργάνωσης είναι να συντονιστούν όλοι οι συμμετέχοντες ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε κάθε γωνιά της γης.

Στο Δήμο Βέλου Βόχας θα πραγματοποιηθούν δράσεις στις παραλίες Βραχατίου, Νεράντζας και Κοκκωνίου με τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων της περιοχής, σχολείων του Δήμου, εθελοντικών ομάδων, καθώς και πολιτών - κατοίκων του Δήμου.

 

Τόπος συνάντησης θα είναι:

 

Παραλία Βραχατίου και ώρα 10.30 π.μ.

Παραλία Νεράντζας και ώρα 10.30  π.μ.

Παραλία Κοκκωνίου και ώρα 10.30  π.μ.

 

Στα πλαίσια των ενεργειών του Δήμου για το συντονισμό της εν λόγω δράσης θα υπάρχει:

 

Συμμετοχή του Δήμου με μηχανήματα και τεχνική υποστήριξη από τις υπηρεσίες

Συμμετοχή της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Δήμου Βέλου Βόχας

Συμμετοχή του καταδυτικού κέντρου Κορίνθου για τον καθαρισμό του λιμένος Βραχατίου με σκάφος υποστήριξης

Συμμετοχή της εταιρείας ECORAP A.E. με κατάλληλο εξοπλισμό

Συμμετοχή του Ξενοδοχείου Βραχατίου ALKYON RESORT HOTEL & SPA όπου θα προσφέρει κέρασμα στους συμμετέχοντες

 

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος αναφέρει συγκεκριμένα:

 

"Καλούμε όλους του πολίτες του Δήμου μας να αγκαλιάσουν την εθελοντική δράση και να δώσουν το παρών στα σημεία καθαρισμού. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε στο έργο των εθελοντών που δηλώνουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ήδη στο Δήμο μας υπάρχουν πολλές συμμετοχές μεταξύ των οποίων είναι  σχολεία  του Δήμου μας, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου "Μέγας Αλέξανδρος", ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος "Η Αναγέννηση" Βραχατίου, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκωνίου "Νέα Γενιά", οι ομάδες ενεργοποίησης συλλογικότητας Βέλου Κορινθίας. Ας αφιερώσουμε το πρωινό της Κυριακής της 6ης Απριλίου 2014 προκειμένου να περάσουμε το μήνυμα της αλλαγής βελτίωσης και προστασίας για το φυσικό περιβάλλον. Θα είμαστε όλοι εκεί. Σας περιμένουμε"Αφήστε το σχόλιο σας
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Όνομα


Σχόλιο *


Κωδικός ασφαλείας *

Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate