Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

«Γαλάζιες σημαίες» και φέτος για τις παράλιες Βραχατίου και Κοκκωνίου του Δήμου Βέλου Βόχας
Δημοσιεύτηκε στις 29-06-2013 από vocha.gr στην κατηγορία Νέα

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Βέλου Βόχας συνεπής ως προς την ολοκλήρωση των κριτηρίων του Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» τιμήθηκε με την βράβευση της «Γαλάζιας Σημαίας» για την παραλία Βραχατίου και για την παραλία Κοκκωνίου.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος δήλωσε ότι η βράβευση για μία ακόμη χρονιά των παραλιών Βραχατίου και Κοκκωνίου καταξιώνει το Δήμο Βέλου Βόχας σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Αναμφίβολα θα τονώσει σημαντικά την τουριστική κίνηση στο παραλιακό κομμάτι του Δήμου αφού στόχος του Δήμου Βέλου Βόχας είναι να αναδείξει την αναπτυξιακή του δυναμική.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Αρχή Βέλου Βόχας καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε όλες οι παραλίες να διατηρούνται καθαρές, ασφαλείς και προσβάσιμες για όλο τον κόσμο. Στόχος είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η αρμονική ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου, η αισθητική και η λειτουργική αναβάθμιση των υποδομών και ό,τι άλλο μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών.Δεν μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση Invevo
Κορινθιακή Real Estate